Martin Scorsese e ka gati filmin e shumëpritur

Filmi i shumëpritur i Martin Scorsese “Killers of the Flower Moon” më në fund është në procesin e produksionit.

Kasta e aktorëve që do të jenë pjesë e filmit përfshin Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons dhe Lily Gladstone.

“Killers of the Flower Moon” përcjell një hetim të një serie vrasjesh të disa banorëve të pasur të Osage County, në fillim të viteve 1920.

“Killers of the Flower Moon” pritet të lansohet në vitin 2022.

LEXO EDHE: Leonardo DiCaprio, pjesë e “Another Round”