Merret vendimi, Eurovisioni mbahet me publik por në numër të kufizuar


Këtë vit, Eurovisioni në Rotterdam do të ketë pjesëmarrës në numër të kufizuar.

E gjithë kjo shkaku i pandemisë dhe masave ndaj Covid-19.

Organizatorët e Eurovision kishin thënë në shkurt se do të kishte disa ngjarje të distancuara nga shoqëria. Por nuk specifikuan nëse do të lejohej një audiencë e drejtpërdrejtë.

Performancat do të jepen nga 39 vende pjesëmarrëse dhe fansat do të duhet të kenë testin që kanë rezultuar negativ për të marrë pjesë.

LEXO EDHE: Eurovision zbulon datat, ja kur do të këndojë Anxhela Peristeri