Ministri Çeku vizitoi Galerinë e Arteve të Kosovës

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, në Ditën Botërore të Artit, ka vizituar Galerinë e Arteve të Kosovës.

Çeku përveç shënimit të kësaj dite, ka kërkuar nga Këshilli i Galerisë dhe nga drejtori i saj që të bashkëpunojnë në përmirësimin e kushteve në këtë institucion, transmeton ‘epokaere’.

Në Galerinë e Arteve për nder të kësaj dite janë ekspozuar disa nga pikturat që galeria i ka në dispozicion.

LEXO EDHE: Çeku shpreh ngushëllime për vdekjen e Shaqir Hotit: Kosova ka humbur një nga njerëzit më të urtë…