Homazh për Esad Mekulin në Festivalin Poetik të Prishtinës (Video)

Nga 21 deri më 23 nëntor është mbajtur Festivali Poetik i Prishtinës, organizuar nga Portali për Kulturë, Letërsi dhe Art, ObserverKult.
Për tri ditë me radhë ka patur provime librash, mbrëmje autoriale, debate, dokumentar, diskutime dhe orë poetike.

Në kuadër të Festivalit u organizua edhe një Homazh poetik për Esad Mekulin.

Me këtë rast aktorja Xhejlane Tërbunja ka lexuar një kolazh me poezi të Mekulit, ndësa studiuesit Sali Bytyçi dhe Agron Gashi kanë folur për krijimtarinë e tij.

Ju ftojmë ta ndiqni!

ObserverKult

Kliko edhe:

HOMAZH PËR XHEVDET BAJRAJN NË FESTIVALIN POETIK TË PRISHTINËS (VIDEO)