Monica Belluci acaron luftëtarët kundër rrudhave

gratë kunder rrudhave monica belluci

Monica Bellucci e moshuar, me krenarinë dhe guximin e saj shkaktoi stuhi indinjate midis luftëtarëve të zjarrtë kundër pleqërisë. Më saktësisht – te luftëtarët kundër rrudhave.

Ajo “guxoi” të ecë në qilimin e kuq, me fytyrën dhe trupin e saj me të gjitha rrudhat, rrathët e errët dhe peshën e tepërt, pa hezitim dhe plotësisht e pa interesuar për opinionin e mbështetësve të rinisë së pafundme.

Dhe kjo është e mrekullueshme!
Sepse dikush që njihej si shëmbëlltyrë e bukurisë si Monica Bellucci më në fund del lirshëm t’i tregojë botës se plakja nuk është aspak turp dhe bukuria e saj vazhdon edhe me rrudhat.
Thuhet se termi “moshë” është i lidhur ngushtë me mentalitetin intelektual dhe jo me vitet. / Gratë