MUNDËSI E ARTË: TRAJNOHUNI PA PAGESË ME 300 ORË NË TEKNOLOGJI INFORMATIVE

“ICT for Kosovo’s Growth” ka hapur raundin e ri për aplikime.
Të rinjtë e të rejat do të kenë mundësi të zgjedhin njërin nga 7 modulet e avancuara të trajnimeve 5-mujore me kurrikula prej 300 orësh, ofruar nga trajnerë vendorë e ndërkombëtarë.

Kështu ata mund të aplikojnë në trajnimet: Cybersecurity Professional, Web Development Application Professional, Web Dev Application Practitioner, Enterprise Java and Mobile Appl Developer, Python Programming, BigData Analytics dhe Machine Learning.

Thirrja  është e hapur nga 10 Janari deri më 26 Janar, dhe të interesuarit në një nga 7 modulet e projektit, mund të aplikojnë përmes platformës online  https://e.ictkosovo.eu/ .

————

Infomata të detajuara ofrohen përmes:

https://www.facebook.com/KosovoICTSupport

https://instagram.com/kosovoictsupport?igshid=YmMyMTA2M2Y=