Naim Krasniqi: Shiu i verës, shi i ngrohtë i dashurisë… (teksti dhe kënga)

Interpreton Naim Krasniqi

Dyzet gërsheta t’i numrova,
dhe të ngroha n’gjirin tim,
kur si pëllumba nga shiu i verës,
u strehuam nën çati.

Shiu i verës floktë m’i lagu,
vetëm buztë m’i lage ti,
sa shumë të doja,
vetëm kur thoshe,
t’lutem mos u ndal o shi.

Shiu i verës, shi i ngrohtë i dashurisë,
ma kujton atë puthjen nën çati,
o lutjen tënde aq të ëmbël e dëgjoj,
t’lutem bjer e mos u ndal o shi.

Këngën mund ta dëgjoni duke klikuar KËTU

ObserverKult


Lexo edhe:

LETËR DASHURIE E FRANZ KAFKËS: KËSHTU NUK MUND TË JETOJ MË…