Në Galerinë Kombëtare të Kosovës u hap ekspozita “Synime”

Ekspozita ‘Synime’ kuruar nga Adela Demetja dhe Erëmirë Krasniqi sot u hap në Galerinë Kombëtare të Kosovës.

Kuratoret e ekspozitës treguan se këtë vit është edicioni i dytë i saj, me 36 artiste, transmeton rtv21.

Ndryshe, ekspozita ‘Synime’ do të qëndrojë e hapur deri më 30 qershor 2021.

LEXO EDHE: Ekspozita ‘ilegale’ e Banksy-t çelet në gusht