Nëse do të fillosh një vit të ri, fillo duke dashur veten tënde

L. Del Grande:

“Nëse do të fillosh një vit të ri, fillo duke dashur veten tënde.
Çdo ditë, mendo se sa meriton dhe injoro ata që nuk të vlerësojnë.
Mos harro… ne jemi të gjithë lule të bukura kur dielli shkëlqen brenda nesh!”/ ObserverKult