Nga karantina: Hysni Klinaku dhe i biri Valsi këndojnë këngën “Jam vlonjate” (Video)

Video: Muzikë nga karantina: Hysni Klinaku dhe i biri Valsi këndojnë këngën "Jam vlonjate"

Video: Muzikë nga karantina: Hysni Klinaku dhe i biri Valsi këndojnë këngën "Jam vlonjate"

Posted by ObserverKult on Wednesday, March 25, 2020