Nicola Yoon: Lexojini ndonjëherë librat edhe nga prapa!

nicola yoon
Foto: Sonya Sones

Nga Nicola Yoon

Ndonjëherë i rilexoj librat e mi të preferuar nga prapa para. Filloj me kapitullin e fundit dhe lexoj prapa derisa të arrij në fillim. Kur lexoni në këtë mënyrë, personazhet kalojnë nga shpresa në dëshpërim, nga vetënjohja në dyshim. Në historitë e dashurisë, çiftet fillojnë si të dashuruar dhe përfundojnë si të huaj. Librat e moshës bëhen histori të humbjes së rrugës. Personazhet tuaj të preferuar kthehen në jetë.

ObserverKult

Lexo edhe:

ALDA MERINI: ATO SI UNË JAPIN SHPIRTIN…