Montalcini: Njerëz të jashtëzakonshëm janë ata që arrijnë ta jetojnë jetën me shpirt…

Rita Levi Montalcini:

Gjithmonë kam menduar se cilësitë që e bëjnë një njeri të veçantë, nuk janë epërsia intelektuale, forca apo siguria. Mendoj se njerëz të jashtëzakonshëm janë ata që arrijnë ta jetojnë e ndjejnë jetën me shpirt , ata që dinë t’i përkushtohen atyre që kanë pranë dhe që dinë ta duan jetën për atë që na dhuron çdo ditë!/ ObserverKult