“Nostalgji”, kënga e paharruar e Shpresa Gashit

shpresa gashi

“Nostalgji” këngë e kënduar nga këngëtarja e njohur Shpresa Gashi

Ty të kujtoj dhe
ëndrrat mua më pushtojnë…

Në shtratin tonë, o shpirt me lot
unë shkrihem në ty…

Si më rrëmbeve,
me puthje… ti më pushton …

Ëndërr s’është kjo…

Po unë pa ty, një pishë e ndezur
mbi valë të detit…
lojë e pafund…

ObserverKult


shpresa gashi

Lexo edhe:

TË DESHA, TË DUA, ASHTU SIKUR NË JETË S’KAM DASHURUAR… KËNDUAR NGA SHPRESA GASHI (TEKSTI DHE KËNGA)

“Të desha, të dua…”, dëgjojeni këtë variant kënge të kënduar aq ëmbël nga Shpresa Gashi.

Teksti

S’mendonja ta donja,
me zemër, si të vegjlit, kaq shumë,
Ta shihnja për çdo natë edhe në gjumë,
s’mendonja, s’mendonja!

Kur ishe, larg meje,
kujtimi yt o vashë, me ndizte gjinë,
E malli veç ma shtonte dashurinë,
për shoqen e dashur.

Të desha, të dua,
ashtu sikur në jetë s’kam dashuruar,
E dashur, për mua,
je shok i mirë e krah i fortë mbi dhe!

Tekstin dhe këngën mund ti shikoni duke klikuar KËTU:

ObserverKult