Orë poetike: Bislim Muçaj interpreton poezi të 13 poetëve (VIDEO)

Ju ftojmë të ndiqni orën poetike “Një fjalë ta them”, organizuar në kuadër të Panairit të Librit të Vjetër, të Rrallë dhe të Përdorur.

Aktori Bislim Muçaj interpreton vargje të poetëve: Petrit Ruka, Skënder Rusi, Milazim Krasniqi, Sali Bashota, Ibrahim Berisha, Bujar Salihu, Blerina Rogova Gaxha, Rozafa Shpuza, Bujar Tafa, Kujtim Shala, Uran Krasniqi, Elida Rusta dhe Kaltrinë Pacolli.