Osho: Veç ti ke përgjegjësi për jetën tënde

Osho

”Nëse torturohesh, fajin e ke ti.
Nëse je i lumtur, kjo është falë teje.
Asnjeri tjetër nuk e ka përgjegjësinë për asgjë në jetën tënde përveç se ti.
Ti je parajsa dhe ti vetë je ferri i vetes tënde”.

ObserverKult