Parashqevi Simaku: Fustanin që ta solla mbrëmë…(Teksti dhe kënga)

Fustanin që ta solla mbrëmë,
a s’e vesh moj për hatrin tim.
Fustanin që ta solla mbrëmë,
a s’e vesh moj për hatrin tim

Aman a s’e vesh moj për hatrin tim,
se jam rritur jetim,
Aman a s’e vesh moj për hatrin tim,
se jam rritur jetim.

Fustanin, o me lule shumë,
a s’e vesh moj për hatrin tim.
Fustanin, o me lule shumë,
a s’e vesh moj për hatrin tim.

Aman a s’e vesh moj për hatrin tim,
se jam rritur jetim.
Aman se jetim jam rritur,
me kulaç, moj të siturë, o…