(Video) Ligjëratë nga Blerina Rogova Gaxha “Kujtesa dhe trauma në letërsi”/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

Në Natën e dytë të Festivalit Poetik të Prishtinës, studiuesja Blerina Rogova Gaxha u paraqit me ligjëratën tematike “Kujtesa dhe trauma në letërsi”, si dhe me video-esenë “Bijtë e luftës”.

Çaste nga ky event mund të ndiqni në vazhdim.

ObserverKult


Lexo edhe:

(VIDEO) HOMAZH PËR ADEM GASHIN/ FESTIVALI POETIK I PRISHTINËS