Përcillet për në banesën e fundit Guljelm Radoja, cili ishte amaneti i fundit i aktorit

Është përcjellë për në banesën e fundit, aktori i mirënjohur i skenës shqiptare, Guljelm Radoja.

Pavarësisht se është në një situatë ku nuk lejohen grumbullimet, kolegët kanë guxuar për ta përcjellë Radojën në banesën e fundit.

Ceremonia ka qenë shumë private, pasi amaneti i aktorit ishte që të mos kishte homazhe. Megjithatë pjesëmarrës kanë qenë qindra qytetarë, bashkëpunëtorë dhe miq të aktorit, mes tyre figura të shquara të skenës shqiptare, transmeton abcnews.

LEXO EDHE: Ky ishte filmi i fundit i aktorit Guljelm Radoja