Pirro Çako & Mariza Ikonomi: Sikur ta dish, ti të vërtetën (teksti dhe kënga)

Emrin Linda shkruaj
unë jam të përgjigjem
sa më ke munguar
vite po më duken

kam qenë me provime
dhe sot i kam mbaruar
thashë se më harrove
jo s’të kam harruar
në temën e hartimit
veç për ty unë kam fantazuar

Sikur ta dish, ti të vërtetën
o zot ç’po ndodh kështu me mua
sa herë chatoj me dridhen duart
dhe pa të parë, një prekje ëndërroj

Ah, sa shumë të doja
zërin ta dëgjoja
unë kam një të fshehtë
por ti, se di akoma

s’ka rëndësi për mua
veç ty, të të shikoja
vallë jam unë fajtori
je por unë të dua
dhe kam një parandjenjë çudi
princi kaltër për mua do të jesh ti
Por unë më kot, kërkoj të fshihem
tani gjithçka e kam kuptuar

sa herë chatojmë na dridhen duart
dhe pa u parë, një prekje ëndërrojmë
Se dashuria nuk njeh moshë
ajo kur vjen, ndez vetëm zjarre
dhe kjo magji na dehu fare
dhe pa u parë, një prekje ëndërrojmë

Sa herë chatojmë, një puthje ëndërrojmë.

Po nga ky këngëtar: PIRRO ÇAKO: HERËT A VONË (TEKSTI DHE KËNGA)