“Prizren Fest” anëtare e European Festivals Association

Festivali Ndërkombëtar i Teatrit “Prizren Fest” zyrtarisht është bërë anëtare e European Festivals Association (EFA).

“Jemi të emocionuar dhe krenarë për këtë mundësi të mrekullueshme e cila do të jetë një mbështetje e madhe në përpjekjet tona artistike” ka thënë Shkëlzen Veseli, drejtor i këtij festivali, transmeton gazetatema.

Ndërkohë krahas anëtarësimit të këtij festivali në European Festivals Association janë anëtarësuar edhe 14 festivale të tjera nga shtete të ndryshme të Evropës.

ObserverKult


Lexo edhe:

GJAMA E BURRAVE, ZAKONI UNIK I MALËSORËVE TË VERIUT