Pse “Fiset e Europës” po ndiqen më me kërshëri në Netflix?

Në mes të dhjetorit, Netflix lëshoi ​​një trailer për serialin e ri post-apokaliptik “Fiset e Evropës”, i cili u filmua në Kroaci në tetor 2019.

Më saktësisht, skenat e rrugës u filmuan në Glina dhe rrethinat e saj, një prej zonave që u shkatërruan në tërmetin e javës së kaluar.

Shfaqja fillon më 19 shkurt 2021 dhe interneti tashmë është përmbytur me komente.

“Sikur dikush të më thoshte se këto skena janë filmuar pas tërmetit, do ta kisha besuar atë”, është vetëm një nga komentet.

Shumë u pajtuan që Glina dukej keq edhe para tërmetit shkatërrues në fund të dhjetorit.

“E ardhmja është edhe më e keqe”, shkruajnë lexuesit.