“Pusulla dashurie”, një roman për të rigjetur veten përmes dashurisë

Edhe në çastet e mbrame, njeriu gjen lumturinë në dashurinë e të shtrenjtëve të vet. Kështu do ta përkufizonin këtë roman të Cecelia Ahern kritikët dhe lexuesit e saj, një seri letrash dashurie që vijojnë historinë e Olit, vajzës që kërkon dashurinë.

Këto letra dashurie janë shkruar me një gjuhë të thjeshtë dhe aspak impenjuese, ndaj edhe leximi do të jetë i këndshëm, transmeton ‘a2news.com’.

Në shqip vjen nga Oriana Tamburi, nën logon e Pegit, si një rrëfim dashurie edhe në kohë të vështira.