Qytetet e delirit: Momente të jetës në metropolet e shekullit XXI

Në edicionin e gjashtë të organizimit “Qytetet e delirit”, 23 artistë nga 14 shtete janë munduar të sjellin detaje të jetës së qyteteve të mëdha. I inspiruar nga manifesti i vitit 1978 i arkitektit dhe urbanistit Rem Koolhaas, “Deliri i Nju-Jorkut”, fotografitë shpërfaqin jetën nga Amerika deri në Angolë. Përmbledhjen e ditores Guardian, të ekspozitës që do të jetë e hapur deri më 29 gusht në Nju-Jork, Telegrafi e sjell më poshtë.

La Pazi (Foto: Laura Barron, 2016)

Aksidenti me biçikletë (Foto: Rose Marie Cromwell, 2016)

Plazhi Weihai (Foto: Alex Huanfa Cheng, 2018)

Pasqyra E – Koha: 0 min. 04 (Foto: Esther Hovers, 2015)

Palloi dhe macja (Foto: Josh Schaedel, 2018)

Është qumësht (Foto: Hal Wildson, 2018)

Arizani (Foto: Leonard Suryajaya, 2017)

Frutat (Foto: Mateo Gómez García, 2017)

Pa titull (Foto: Carlo Rusca, 2019)

Dhoma e errët (Foto: Délio Jasse, 2019)

Larry dhe Laron (Foto: Bryan Thomas, 2019)

Vetëtima (Foto: Michele Sibiloni, 2017)

Fasada I (Foto: Noritaka Minami, 2011)

Pa titull (Foto: Sara Abbaspour, 2019)

/Telegrafi/