Redon Makashi: Ç’po ndodh me ne…(teksti dhe kënga)

Në gjysmën e qiellit ka ca pika shi
Në gjysmën tjetër mban vetëm lotin tim
Pikojnë sa herë kam dhimbje dhe rënkoj
Në netën e ngrohta vetmia më fton
Dhe ngre kokën lart mundohem që të shoh atë
Më dukej vetëm turbull dhe asgjë.

Ç’po ndodh me ne
Ku jam dhe ku je
akoma nuk të gjej.

Ëndërroj të të shoh sërish
Veshur me bluzë plot ngjyrë
Flokët mbaje hedhur në fytyrë
Loti dhe shiu më thonë prite se këtë herë do vinë
Lagur ecën vetëm nëpër shi.

Ja zëri im diku ndaloj
Vjen zëri yt me të këndoj
Jo se besoj s’di përse të sy kaq shiun dashurojmë.

ObserverKult

————————

Lexo edhe:

Redon Makashi: Kam shumë frikë të rri pa ty… (teksti dhe kënga)