Redon Makashi: Mezi pres ta takojë… (teksti dhe kënga)

Ja zilja ra, ora mbaroi
mezi po pres që ta takoj
dhe vajza duket, me çantë në dorë
dhe si një flutur ajo vrapon

Se do ti them, asaj
të dua ty moj vajzë
ty moj vajzë

midis të tjerëve
shpejt e dalloj
shoh sytë e saj që s’janë të qetë
dhe më kërkojnë
dhe vajza duket, me çantë në dorë
dhe si një flutur ajo vrapon

Dhe ja drejt meje niset nxiton
me sytë e saj që s’janë të qetë
dhe më kërkojnë.

Këngën mund ta dëgjoni duke klikuar KËTU

ObserverKult

————

Lexo edhe:

REDON MAKASHI: MË KUJTOHEN DITËT KUR… (TEKSTI DHE KËNGA)