Reshjet e shiut dëmtojnë murin e kalasë së Elbasanit, rrëzohen disa gurë në hyrje të saj (Video)

Reshjet e dendura të shiut por dhe dëbora e rënë gjatë ditëve të fundit kanë dëmtuar murin e Kalasë së Elbasanit. Në hyrje të kalasë janë rrëzuar disa gurë nga muri i kalasë duke sjellë dëmtimin e kësaj vepre historike.

Për shkak të rënies së gurëve institucionet kanë vendosur një shirit për të mos lejuar banorët të afrohen aty pasi mund të rrezikohet që të bien gurë të tjerë./shqiptarja.com