Rikthehet “Basic Instinct”

“Basic Instinct” kthehet në kinema me një version të ndryshuar.

Në kuadër të 30-vjetorit të premierës, filmi kult i vitit 1992 realizuar nga Paul Verhoeven dhe me protagonistë Michael Douglas dhe Sharon Stone, është digjitalizuar plotësisht nga firma franceze Studiocanal.

Versioni i ri do të jetë së shpejti në sallat e kinemave në Francë pasuar nga Australia, Zelanda e Re dhe SHBA-ja.

Gjatë kësaj kohe, shfaqet edhe dokumentari “Basic Instinct, Sex, Death & Stone” me intervista ekskluzive dhe anekdota me Verhoeven, Stone, Douglas.

Filmi do të jepet premierë në Ultra HD, Blu-Ray, DVD në vende të ndryshme europiane dhe në botë./atsh