Ta kthejmë kokën prapa: Teksti për turp i Ronela Hajatit që iritoi publikun e Eurovisionit

Këto ditë po flitet për tekstet e këngëve fituese të Festivalit të 61 të Këngës në RTSH. Nuk po lavdërohet as teksti i këngës që fitoi zemrat e publikut, asaj “Duaje” nga Albina dhe Famillja Kelmendi e as teksti i fituese së Çmimit të parë të Festivalit, ndarë nga juria, këngës “Evita” të Elsa Lilës.

Por ju kujtohet se me çka u prezentua në edicionin e fundit të Eurovisionit. Ishte kënga “Sekret” e Ronela Hajatit ajo që shkoi në Torino.

Në vazhdim gjeni videon dhe tekstin e këngës:

SEKRET

Teksti: Ronela Hajati
Kompozimi: Ronela Hajati
Orkestrimi: Marko Polo

Hej, a i kujton ato netë?
Mbetën vetëm sekret
Hej, a i kujton ato netë?
Mbetën vetëm sekret
Hej, a i kujton ato netë?
Mbetën vetëm sekret


Ej, ej, ej, ej, ej, ej, ej


Po vjen djali nga malet
Dhe tek unë sot do falet
Nuk e di a do ndalet
Hajde t’i, hajde t’i falim mëkatet
Për këtë vajzën do vije
Dhe krejt botën ta lije
Unë jam diell nuk jam hije
Ti i je i imi, djalë prej Shqipërie


Hej, a i kujton ato netë?
Mbetën vetëm sekret
Baby shija jote, shijes sime
Peng i ka mbet
Hej, a i kujton ato netë?
Nuk janë më një sekret
Por unë nuk e di, nuk e di
Si kam me u ndi


Nuk e di, si për tjetrën m’ke lon
Edhe sot un po du me ta thon
Edhe një, edhe ty
Unë, ty, tre, ta marrsha
(Ta marrsha, ta marrsha)
(Ta marrsha, ta marrsha)
(Ta marrsha, ta marrsha)
(Ta marrsha, ta marrsha)


Ma ke bo jetën si lojna, avion
Ma ka lon, ma ka lon
Nuk di nji tjetër, se pishmon
Ma ka lon, ma ka lon


Hej, a i kujton ato netë?
Mbetën vetëm sekret
Baby shija jote, shijes sime
Peng i ka mbet
Hej, a i kujton ato netë?
Nuk janë më një sekret
Por unë nuk e di, nuk e di
Si kam me u ndi


Nuk e di, si për tjetrën m’ke lon
Edhe sot un po du me ta thon
Edhe një, edhe ty
Unë, ty, tre, ta marrsha
(Ta marrsha, ta marrsha)
(Ta marrsha, ta marrsha)


Ma kadalë, ma kadalë, ej
Ma kadalë, ma kadalë, ej

ObserverKult

Kliko edhe:

DIÇKA MRENA FRYMËN MA NAL, S’DI ÇKA BOHET, BOHET…TEKSTI I ALBINA KELMENDIT (VIDEO)

EVITA SA TË PRITA, SA TË PRITA,UNË DHE DRITA…TEKSTI I ELSA LILËS (VIDEO)