Rovena Dilo: Ti më dole ndryshe… (teksti dhe kënga)

Erdhe ëmbël si shërbet.
Ike si tërmet.
Si mund ta besoj?

Ndryshe!
Ti më dole ndryshe.
S’e imagjinoja…
Më ke lënë pa gojë.

Ti po luan, keq po luan.
Me zjarrin luan.

Ah, maje, maje mend.
Si më çmende dhe unë do të çmend.