Rumiu: Duaje veten që të të duan të tjerët!

Rumiu:
“…Nëse kërkon të ndryshosh mënyrën se si të trajtojnë të trajtojnë të tjerët duhet të ndryshosh së pari mënyrën se si trajton veten. Po nuk mësove të duash veten, plotësisht dhe sinqerisht, nuk ka asnjë mënyrë se si të të duan të tjerët.
Kur të arrish këtë shkallë, ji mirënjohës për çdo gjemb që mund të të fusin të tjerët. Eshtë shenja se së shpejti do mbushesh me trëndafila…”/ ObserverKult