Sabri Fejzullahu: I këndoj një dashurie që perëndoi… (teksti dhe kënga)

Ditët që na kaluan mallin ma shtuan vashë për ty
vjeshta shirat mi solli në mua mbolli dhembshuri.

Vajtoj për ditët që na kaluan si në vegim
digju, digju, shpirti im!

Ku mbetën ditët, ku mbet hareja e rinisë
digju, digju shpirti im!

I këndoj një dashurie që perëndoi,
lot pikëllimi si përrua në mua zgjoi.

ObserverKult


Lexo edhe:

SABRI FEJZULLAHU: KUR NJË DITË DO TË KTHEHESH PRAPË TEK UNË (TEKSTI DHE KËNGA)