Sabri Fejzullahu: Me dashje të harrova (teksti dhe kënga)

Ju ftojmë të ndiqni një këngë të vjetër, por të dashur të Sabri Fejzullahut.

Të kam dashur, sikur buza fjalët
Me zili, si lulja- lulen të vështrova
Të kam puthur, siç mund të puthen zjarret
Por një ditë, me dashje të harrova
Cila zemër, nuk e njohu ndarjen
Në rini, a ndoshta ditëve të stërvona
Dhe pendimin, era ja u lëshon valëve
në një verë, ku mbyten puthjet tona
Shpesh pendimi si litar
Më shtrëngon e nuk më mbyt
Rroj më lart si magjistar
Në harrimin tonë magjik
Jo nuk ishte faji yt
Jo nuk ishte faji im
Prandaj njerëzit te kjo botë
Thonë se faji është jetim

ObserverKult

==========================================

Kliko edhe:

SABRI FEJZULLAHU: NË ËNDËRR SHPESH MË SHFAQESH TI..(TEKSTI DHE KËNGA)

Në ëndërr shpesh më shfaqesh ti,
Plot gaz, jetë e lumturi,
Plot mirësi edhe plot nur,
E plot magji krejt si dikur.

Pastaj nuk vi dot në vete,
Nga misteri i kësaj jete,
Përse më djeg po ai zjarr?
Përse më ndjek deri ne varr?

Ato flakë pse s’fashiten ?
Nëpër vite që radhiten?

Tekstin e plotë e gjeni KETU

ObserverKult

——————————————-

Kliko edhe:

“LAMTUMIRË” JURI, JA KUSH E ZGJEDH FITUESIN E FESTIVALIT TË KËNGËS NË RTSH

Festivali i 61-të i Këngës në RTSH, do të japë 3 çmime të para: vendi i parë, vendi i dytë dhe vendi i tretë.

Një çmim për artistët e rinj dhe grupet alternative dhe një çmim për karrierë.

Por ndryshe nga vitet e kaluar, Festivali i 61-të i Këngës në RTSH vjen me një risi lidhur me këngën që do të përfaqësojë Shqipërinë në Eurovizion, fituesi i së cilës do të zgjidhet vetëm me votat e publikut me anë të SMS-ve…

Tekstin e plotë e gjeni KETU

ObserverKult