“Sasha” përmbyll ciklin e filmave me Bekim Fehmiun

Filmi “Sasha” përmbyll ciklin e transmetimit të filmave të aktorit Bekim Fehmiu në Kohavision.

Lufta e Dytë Botërore, gjermanët dhe bashkëpunëtorët e tyre terrorizojnë zonën e okupuar. Por pothuajse çdo natë, njëri prej tyre vritet.

Në çdo të vrarë ndodhen numri rendor dhe nënshkrimi. “E diela me Bekim Fehmiun” fuqizohet nga “Integra”.