Shekspiri: Unë gjithmonë ndihem i lumtur. A e dini pse? Sepse nuk shpresoj asgjë prej askujt…

Shekspiri:

“Unë gjithmonë ndihem i lumtur. A e dini pse? Për arsyen se unë asnjëherë nuk shpresoj asgjë prej askujt! Shpresimet gjithmonë sjellin dhembje. Jeta është e shkurtër, prandaj duajeni! Jini të lumtur dhe vazhdoni të buzëqeshni”./ ObserverKult