Sidrit Bejleri i kushton këngë Vllaznisë së Shkodrës (teksti dhe kënga)

Porsi gurë të Rozafës së lashtë
Ti Vllazni me vllazën bashkë
Gjyshat tonë e baballarët
Brez mbas brezit ty të kanë dashtë

Ti je djepi, je futbolli
Na ndez zemrën, krahanorin
E tanë botën të na falin
Për Vllazninë kangën s’e ndalim

Vllazni, Vllazni
Je dashnija jonë
Ne me ty, ne me ty
Kuq e blu gjithmonë

Emri jot asht histori
E kena thirrë na qysh fëmijë
Do ta thrrasim prapë të tanë
Sa të ketë Shkodër e shkodranë

Ti je kuq si zemrat tona
Edhe blu si qiell’ i Zotit
E me ty do të jemi gjithmonë
Si kur humb e kur fiton.

Nga po ky këngëtar: SIDRIT BEJLERI: TI ZEMRËN TIME NUK E NJOHE DOT…(TEKSTI DHE KËNGA)