reklamë

Etiketim: dritëro agolli poezi

E, kur sytë të hapësh, do të shohësh Romantikun e përjetshëm në xhame Dhe këngën e dashur do njohësh: "Ti çele herët, moj bajame!"

Dritëro Agolli: Të mori malli?

reklamë