reklamë

Etiketim: Hajnrih Hajne

Atje, majë shkëmbit të lartë, Këndon ëmbëlsisht Lorelai; Dhe petku i shtatit, i artë, Dhe krehri në dorën e saj.

Hajnrih Hajne: Lorelai

Hajnrih Hajne: Nënës sime

reklamë