reklamë

Etiketim: Poezi nga Ismail Kadare

O ju korba, atë natë Syt'e zez përse m'i latë? Drejtë atdheut, n'errsirë, Ika detit Por të lidhur me zinxhirë Prap e gjeta.

Ismail Kadare: Plazhet në dimër

ismail kadare llora

Ismail Kadare: Llora

Letra dërguar Enver Hoxhës, ja çka i shkruante Ismail Kadare

Ismail Kadare: Ti dhe hëna

reklamë