Takim letrar me Primo Shllakun në Prishtinë

Sot në Prishtinë mbahet takim letrar me maestro Primo Shllakun në kuadër të promovimit të librit të Viktor Hygos, “Katedralja Shën Mëria e Parisit”, përkthyer prej tij.

Takimi mbahet në ora 17:00 në “Soma”, ndërsa organizohet nga Social Creativity bashkë me Alliance Française de Pristina dhe Soma ./ ObserverKult