Të dashurosh do të thotë të dëshirosh të jesh pranë dikujt kur je larg…

ObserverKult ua sjell disa thënie nga autorë të ndryshëm:

Të trishtuar apo të lumtur, ç’rëndësi ka? Të jemi pranë njëri-tjetrit, kjo është kryesorja. /Gabriele D’Annunzio

Të dashurosh do të thotë të dëshirosh të jesh pranë dikujt kur je larg, dhe akoma më pranë kur je pranë. /Vinicius de Moraes

Të drejat dhe detyrimet janë si palmat: nuk japin fruta po s’qenë afër njëra-tjetrës. /Felicite de Lamennais

Miqtë mbaji afër. Armiqtë, edhe më afër./Al Pacino

ObserverKult