Thënie inspiruese nga Hillary Clinton

Thënie të zgjedhura nga Hillary Clinton:

“Të drejtat e njeriut janë të drejtat e grave dhe të drejtat e grave janë të drejta të njeriut”.

“Nëse ju jeni pozitiv dhe optimist për atë që mund të ndodhë, do të funksionojnë”.

“Në shumë raste, marshi i globalizimit ka nënkuptuar edhe margjinalizimin e grave dhe vajzave. Kjo duhet të ndryshojë”.

“Gjëja më e keqe që mund të ndodhë në një demokraci – si edhe në jetën e një individi – është që të bëheni cinik në lidhje me të ardhmen dhe të humbni shpresën”.

“Ne duhet të kujtojmë se vetëm një mendim pozitiv për jetën mund të nxisë shëndet të mirë, kështu munden dhe veprimet e përditshme të mirësisë”.