Thënie nga Megan Fox: Askush nuk lodhet duke dashur, ama çdokush lodhet duke pritur…

Megan Fox

ObserverKult ua sjellë disa nga thënie të Megan Fox:

“Unë besoj se çdo ndërveprim është një akt fati në njëfarë mënyre. Ne duhet të ndërveprojmë me të tjerët, të marrim eksperienca maksimale dhe të mësojmë leksionet që duhet të mësojmë”.

“E di se çfarë të nevojitet të ndjesh si një grua, jo thjesht të ndihesh rehat, por edhe e fuqishme”.

“Duhet të mbash tre gjëra të fshehta: të ardhurat, jetën personale dhe lëvizjen e radhës”.

“Kur ndalon së ndjekuri gjërat e gabuara, ti u jep një shans gjërave të duhura të të arrijnë”.

“Përkufizimi im për bukurinë lidhet me thjeshtësinë, elegancën dhe sensualitetin. Kur një grua është në harmoni me veten dhe i njeh vlerat e saj, shndrin në mënyrë natyrale. Feminiteti nuk varet nga çfarë vesh apo nga mënyra se si dukesh. Është një qëndrim”.

“Gjëja më e vështirë që mund të kalosh, është të shohësh dikë që do, të dojë dikë tjetër”.

“Shumica e njerëzve duan të të shohin të dështosh, duan të shohin të lënduar. Asgjë nuk i kënaq më tepër se sa të shohin më të mjerë se vetja. Kjo është ëndrra e çdo personi që të urren”.

“Askush nuk lodhet duke dashur. Ama çdokush lodhet duke pritur, duke supozuar, duke dëgjuar gënjeshtra dhe duke u lënduar”.

“Sa më shumë t’i tregosh një personi se nuk jeton dot pa të, aq më shumë mundësi i jep që të të marrin si të mirëqenë se nuk do të largohesh kurrë prej tyre”.

ObserverKult

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Lexo edhe:

THËNIE NGA BRAD PITT: MJAFT U MUNDOVE TË JESH PERFEKT…

ObserverKult ua sjell disa thënie nga Brad Pitt:

“Unë mendoj se ti je ai që e bën ditën tënde. Ti je ai që e bën jetën tënde. Shumica e gjërave varen nga mënyra se si i perceptojmë ato dhe ky është këndvështrimi se si unë e jetoj jetën time”.

“Personalisht e pëlqej plakjen. Me moshën vjen pjekuria dhe siç e kam thënë më parë, e them edhe tani, do e zgjidhja përherë pjekurinë përpara rinisë”.

“Duhet të humbasësh gjithçka në mënyrë që të fitosh diçka”.

“Ne jemi tepër kompleksë, jemi mistere për veten tonë, jemi të vështirë për njëri-tjetrin. Dhe në fund, rrëfimet na kujtojnë se jemi të gjithë njësoj”.

“Suksesi është një bishë dhe në fakt e vë theksin në gjënë e gabuar. Të bën të largohesh më shumë nga vetja, në vend që të shohësh më tepër përbrenda”.

“Të shohësh botën është edukimi më i mirë që mund të marrësh. Ti sheh pikëllimin, po ashtu sheh shpirtra të mëdhenj dhe vullnete të mëdha për të…

Shkrimin e plotë e gjeni KËTU.

ObserverKult