Tradhtia është shoqja besnike e shumë martesave moderne!

njerëzit kur largohen

Tradhtia. Ja disa thënie për te:

Tradhtia vret vetëm dashuritë  e vdekura. Ato që rezistojnë bëhen të pavdekshme!/ Massimo Gramellini

Nëse të gjithë njerëzit që tradhtojnë do ta mbanin nga një degë në dorë, të gjtha qytetet do të ktheheshin në pyje!/ Carlo Goldoni

Tradhtia është shoqja besnike e shumë martesave moderne!/ Giussepe Garibaldi

Besoj vetëm vetës sate dhe nuk do të tradhtohesh nga askush!/ Thomas Fuller

Një gjysmë miku, është gjysmë tradhtari./ Viktor Hygo

Që të ketë tradhti duhet të ketë pasur besim më parë!/ Suzzane Collins

Tradhti: shpagimi për besimin e dhënë!/ Ambrose Bierce

Divorci është sakramenti i tradhtisë!/ Sophie Arnould

Të rinjtë duan të jenë besnik por nuk janë. Të moshuarit duan të tradhtojnë por nuk munden! Oscar Wilde

Tradhtohet më shpesh prej dobësisë, sesa prej dëshirës për të tradhtuar!/ François de la Rochefouchauld

ObserverKult