Transformimi i pabesueshëm i “Profesorit” të “La Casa de papel”

transformimi i profesorit

Alvaro Morte ose se më saktë i ashtuquajturi “Profesor” është ai që bëri miliona njerëz të flasin dhe të qëndrojnë në ekranet e tyre në çdo episod të “La Casa de Papel”.

Edhe pse seriali mund të ketë përfunduar, “Profesorin” mund ta ndjekim nga prania e tij në një tjetër serial në të cilin ai luan me titull “Rrota e kohës”.

Megjithatë, roli i tij i ri kërkonte një ndryshim të pabesueshëm, i cili për pak na bëri të mos e njihnim./konica

Image
372 Alvaro Morte Photos and Premium High Res Pictures - Getty Images
372 Alvaro Morte Photos and Premium High Res Pictures - Getty Images
Álvaro Morte Brasil (@AlvaroMorteBR) / Twitter
Álvaro Morte Brasil (@AlvaroMorteBR) / Twitter
d on Twitter: "el profesor, 3 years later after the second heist #goya2022  https://t.co/12yi1lDJ5F" / Twitter
d on Twitter: "el profesor, 3 years later after the second heist #goya2022  https://t.co/12yi1lDJ5F" / Twitter