Venera Lumani: Si t’i kuptoj sytë që loti i zgjon… (teksti dhe kënga)

E doja shumë
se duan kurrë sa unë
Askush s’ja kishte fal
atë që ja kam fal.

Si ka mundësi
të humbësh kur e ke
T’i dedikosh një jetë
në fund të mbetesh vetë.

E di do jetojmë në të njëjtin qiell
Nuk do të shoh të re dot ndjej
Koha për mua prapë do jesh
po aq sa shi dhe lot do sjell.

Si t’i kuptoj
këto sytë që loti zgjon
Nuk di si t’ua shpjegoj
që më s’do të shikoj.

I le të qajnë me zërin tënd
dhe një kujtim le të dhemb
Sikur ta dije t’i
të dua përsëri.

Nga po kjo këngëtare: Venera Lumani: Kam veç një jetë për ty (teksti dhe kënga)