Vepra artistike të Hotel Grand, shumë shpejt kalojnë në pronësi të MKRS

Drejtori i Agjencisë së Privatizimit, Valon Tolaj është takuar sot me ministrin e Kulturës, Vlora Dumoshi, ku kanë diskutuar për veprat artistike me vlerë që ndodhen në ambientet e hotelit Grand.

Tolaj ka shkruar se përmes bashkëpunimit të AKP dhe Ministrisë së Kulturës, këto vepra artistike shumë shpejt do t’i kalojnë në pronësi Ministrisë së Kulturës, trasnmeton rtklive.

“Falënderim për bashkëpunimin ministre Vlora Dumoshi dhe zv.ministër Halil Matoshi”, ka shkruar ai në Facebook.