Veprat e koreografit të njohur, Angelin Preljocaj- premierë në “Gernier Palace”

Angelin Preljocaj, një ndër koreografët më të njohur në Francë do të vendos në skenë veprat e tij më 14 korrik në “Gernier Palace”.

“Romeo and Juliet”, “Christopher Wheeldon’s”, “After the Rain” etj., do të sillen në skenë nga balerinët profesionistë të trupës së baletit Paris, transmeton ‘diasporashqiptare.al’.

Grupi me 26 balerinë të përhershëm i themeluar në vitin 2006 në drejtimin e Angelin Prejlocaj, riktheu shfaqjet pas pandemisë në muajin maj në ambientet e disa kolegjeve dhe shkollave të mesme në Reims.

LEXO EDHE: Koreografi i njohur shqiptar rinis turneun me praninë e publikut