Debat për kinematografinë: Ben Apolloni, Dritan Dragusha, Aurita Agushi dhe Esat Fejza (VIDEO)

ObserverKult ka filluar me një cikël debatesh kulturore “Kultura në Fokus”, mbështetur nga Ministria e Kulturës.
Sonte mund ta ndiqni Debatin për kinematografinë, ku mysafirë të Ben Apollonit ( regjisor) janë: Dritan Dragusha ( filozof), Aurita Agushi ( aktore) dhe Esat Fejza ( regjisor).