(Video) Eduard Frrokaj lexon poezitë e tij/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

Poeti Eduard Frrokaj lexon poezitë e tij në Orën poetike tematike “Letërsia dhe lufta”, mbajtur në Natën e dytë të Festivalit Poetik të Prishtinës.

ObserverKult


Lexo edhe:

(VIDEO) HOMAZH PËR ADEM GASHIN/ FESTIVALI POETIK I PRISHTINËS