(Video) I biri, Dardan A. Gashi flet në Homazhin poetik kushtuar Adem Gashit- Festivali Poetik i Prishtinës 2

I biri, Dardan A. Gashi, në Homazhin poetik kushtuar shkrimtarit Adem Gashit, njerëzor dhe fisnik, foli me zërin e zemrës për babain e ndjerë.

ObserverKult

Lexo edhe:

(VIDEO) HOMAZH PËR ADEM GASHIN/ FESTIVALI POETIK I PRISHTINËS